Салат із буряком та тунцем: рецепт корисної страви
Салат із буряком та тунцем: рецепт корисної страви

Салат із буряком та тунцем: рецепт корисної страви

Корисний та смачний салат приготуйте на свято або на сімейний обід. Якщо у вас в холодильнику є варені або запечені буряки, то процес приготування займе мінімум часу.

Інгредієнти

буряк
2 шт.
огірки солені
3 шт.
яйця
4 шт.
тунець, консервований у власному соку
1 баночка
зелень
яблучний оцет
1 ст. л.
гірчиця
1 ч. л.
олія
2 ст. л.
  1. Яйця відваріть 10 хвилин. Остудіть.
  2. Якщо у вас немає готового буряка, вимийте овоч, відваріть або запечіть до готовності в духовці. Остудіть і почистіть.
  3. Огірки, яйця та буряк наріжте кубиками. Викладіть у салатник. Додайте консервований тунець.
  4. В окремій мисці змішайте гірчицю, яблучний оцет і олію. Заправте салат та перемішайте. Прикрасьте зеленню.

Поради:

  • Гірчицю використовуйте будь-яку.
  • Заправку можна замінити на майонез.

  • Вітамінний салат: рецепт корисної страви
  • Сирні палички з кунжутом: рецепт смачної закуски
  • Салат із сьомгою, яйцем та огірками: рецепт ефектної закуски
Джерело матеріала
loader