Страва, гідна святкового столу
Якщо ви любитель свинячих відбивних, напевно, вам сподобається і цей рецепт. Сьогодні ми розповімо, як готують відбивні у Японії.
Називаються вони тонкацу. Готується вона зі свинини, панірується в сухарях і обсмажується у фритюрі до золотистого кольору. Хрумке зовні та м’яке всередині м’ясо не залишить байдужим нікого. Здивуйте близьких та друзів незвичайної відбивної за рецептом Smachnonews.
Як приготувати тонкацу — відбивні японською
Інгредієнти на 4 порції:
- 4 яйця;
- сіль, перець до свого смаку;
- 1 батон;
- 1 кілограм свинини;
- борошно;
- соняшникова олія;
- 4 ст. л.і кетчупу;
- 1 ст. л.а майонезу;
- 2 ст. л.і соєвого соусу;
- 0,5 столової ложки цукру.
Спосіб приготування:
- У мисці збиваємо яйця, солимо і перчимо їх до смаку.
- Кубиками нарізаємо м’яку частину батона, за допомогою блендера подрібнюємо до крихти.
- Свинину миємо, нарізаємо порційними шматками та ретельно нарізаємо. Солимо, перчимо з обох боків і посипаємо борошном. Занурюємо кожен шматочок м’яса спочатку в яйця, а потім у хлібні крихти.
- Розігріваємо сковороду з великою кількістю олії та обсмажуємо відбивні по 6 – 7 хвилин з кожного боку.
- Для приготування соусу змішуємо кетчуп, майонез, соєвий соус та цукор.
Готовий тонкацу подаємо з соусом, нарізаною пекінською капустою, розсипчастим рисом або місо-супом.