Що приготувати на романтичну вечерю до Дня святого Валентина 2024
Що приготувати на романтичну вечерю до Дня святого Валентина 2024

Що приготувати на романтичну вечерю до Дня святого Валентина 2024

День святого Валентина вважають одним з найромантичніших свят року. Цього дня кожен хоче якось по-особливому порадувати свою другу половинку. Що приготувати на – часте питання, яким задаються пари.

Адже хочеться, щоб було і смачно, і красиво, і, бажано, легко у приготуванні, оскільки часу зазвичай не так багато. Що приготувати на романтичну вечерю до Дня святого Валентина 2024 – читайте в матеріалі.

Канапе Сердечка на День святого Валентина

Інгредієнти:

Зараз дивляться
  • чорний хліб – 4 скибочки;
  • вершковий сир – 4 ч. л.;
  • огірок – 4 скибочки;
  • червона ікра – 4 ч. л.;
  • м’ята.

Спосіб приготування:

  1. Вирізати за допомогою виїмок для печива сердечка з чорного хліба.
  2. Намазати хліб вершковим сиром.
  3. Викласти на кожен шматочок хліба по тонкій скибочці огірка.
  4. Прикрасити закуску ікрою та м’ятою.

Салат Чоловічий каприз – рецепт до Дня святого Валентина

Інгредієнти:

  • яловичина – 200 г;
  • яйця – 4 шт.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • майонез;
  • оцет 6%;
  • сир твердий – 150 г;
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

  1. Відварити яловичину до готовності зі спеціями та сіллю.
  2. Цибулю нарізати дрібно, викласти в ємність і залити сумішшю води з оцтом, залишити маринуватися.
  3. Остудити яловичину і нарізати її невеликими кубиками.
  4. Відварені круто яйця натерти на грубій тертці.
  5. Зібрати салат: викласти шар яловичини, потім мариновану цибулю, нанести майонезну сітку.
  6. Зверху покласти шар натертих яєць. Покрити сирним шаром, натерши попередньо сир на грубій тертці.
  7. Шари в такому порядку повторити ще двічі.

Десерт з желе – вишукана страва до Дня святого Валентина

Желе

Фото –

Інгредієнти:

  • вишневе желе – 1 пачка;
  • желатин – 1 пакет;
  • сметана – 2 ст. л;
  • цукор – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Розвести желе в воді згідно з інструкцією.
  2. У приготовані нахилені келихи налити вишневе желе до половини обсягу і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
  3. Розвести в 150 мл води желатин до повного розчинення.
  4. Змішати сметану з цукром. Коли цукор повністю розчиниться, додати в суміш тепле желе.
  5. Дістати з холодильника келихи з фруктовим желе і доповнити їх білим желе.
  6. Поставити в холодильник на кілька годин.

Полуниця у шоколаді – афродизіак до Дня святого Валентина

Полуниця

Фото –

Інгредієнти:

  • полуниця – 8 ягід;
  • крекери – 1 ст. л.;
  • мигдаль – 1 ст. л.;
  • розтоплений шоколад – 115 г.

Спосіб приготування:

  1. Розподілити серед мисок товчені крекери, мигдаль і розтоплений шоколад.
  2. Підготувати дерев’яну дошку для подачі: накрити її листом вощеного паперу.
  3. Занурити полуницю спочатку в шоколад, а потім у крекер чи мигдаль.
Джерело матеріала
loader
loader