Зарядіться вітамінами: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт капустяної запіканки з сиром
Зарядіться вітамінами: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт капустяної запіканки з сиром

Зарядіться вітамінами: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт капустяної запіканки з сиром

Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала приготувати смачну та ніжну запіканку з капустою для всієї родини, зауважуючи, що такий варіант страви дуже корисний, оскільки буде багатий на вітаміни.

Інгредієнти:

  • 1 середня качан капусти
  • 200 гр бекону, нарізаного
  • 1 пучок зеленої цибулі, нарізаної
  • 3 яйця
  • 200 мл сметани
  • 2 ст. ложки розпушувача (можна використовувати розпушувач для тіста або соду)
  • 3 ст. ложки муки
  • Сіль та перець за смаком
  • 150 гр моцарелли, натертої

Інструкції:

Підготовка капусти:

Наріжте капусту і помістіть її у велику миску, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. Посоліть капусту і помасажуйте її руками доти, доки вона не стане м'якою. Залишіть капусту осторонь.

Приготування начинки:

Наріжте бекон та зелену цибулю. "Мастер Шеф" Литвинова далі радить, додайте нарізаний бекон і зелену цибулю до капусти і ретельно перемішайте.

Приготування заливки:

У маленькій мисці змішайте яйця, сметану, розпушувач та борошно. Посоліть і поперчіть до смаку.

Збір запіканки:

Змішайте капусту з беконом та зеленою цибулею із заливкою та перемішайте, щоб усі інгредієнти були рівномірно покриті. Перекладіть суміш у жароміцну форму.

Завершення:

Натріть моцареллу зверху рівномірним шаром.

Покрийте форму пергаментом або фольгою, щоб запобігти пересиханню капусти під час запікання, радить "Мастер Шеф" Литвинова. Попередньо розігрійте духовку до 160 градусів.

Запікайте запіканку в розігрітій духовці при 160 градусах Цельсія протягом приблизно 1 години, або поки верх не стане золотистим і хрустким.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader