У роботі Telegram стався збій
У роботі Telegram стався збій

У роботі Telegram стався збій

За словами деяких українських користувачів, їм не вдавалося відправити повідомлення на платформі та завантажити групи й чати.

У неділю, 18 лютого, в месенджері Telegram стався збій у роботі. Як зауважили журналісти hromadske, про це повідомляють, зокрема, й російські пропагандистські видання.

За словами деяких українських користувачів, їм не вдавалося відправити повідомлення на платформі та завантажити групи й чати.

Згідно з графіком від онлайн-платформи, яка надає користувачам інформацію в реальному часі про статус різних вебсайтів і служб, Downdetector, станом на 13:00 було зафіксоване різке збільшення повідомлень про збої в роботі Telegram.

У роботі Telegram стався збій - Фото 1

Новина доповнюється...

Фото: «АрміяInform»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader