Вчені Корнельського університету провели експеримент і довели, що деякі продукти зберігати у холодильнику небезпечно для здоров'я. Про це на своїй сторінці розповіла Дімпл Джангда – фахівець зі здоров’я кишківника.
Вона виділила топ 4 натуральних продукти, які стають токсичними після холодильника.
Часник
Зберігати його у холодильнику небезпечно, адже він досить швидко піддається плісняві, ба більше навіть ботулізму. А за словами фахівчині, часникова пліснява напряму пов'язана з раковими клітинами. Тому краще часник зберігати у сухому місці та місці, яке буде провітрюватись.
Цибуля
Ми звикли залишати половину цибулини у холодильнику. Втім це може бути небезпечно. Під впливом низької температури крохмаль у цибулі перетворюється на цукор, який, у свою чергу, може перерости у плісняву. Тому краще вибирати маленький розмір овоча для кулінарії, або ж використовувати всю цибулину, не залишаючи на потім.
Імбир
Він як і попередні продукти занадто схильний до плісняви. Поява плісняви на імбирі може напряму бути пов'язана з печінковою та нирковою недостатністю. Тому його варто зберігати у сухому місці.
Рис
Цей продукт також схильний до виникнення цвілі. Тому його у холодильнику варто зберігати не більше 24 годин. Щоб уникнути проблем, варто подавати рис відразу після приготування та не залишати на потім. Окрім цього, під час розігрівання страви перевіряйте, щоб вона була рівномірно гаряча. Адже цей гарнір більше одного разу розігрівати не рекомендують.
Раніше наш портал інформував, біслять натоптиші та мозолі? Найбільш бюджетні способи для розтяжки улюбленої пари взуття
Також портал Знай повідомляв, і ви п'єте цю гидоту: як швидко очистити чайник від накипу – врятуєте своє здоров'я