Блокування кордону: де поляки зупинили рух усіх видів транспорту
Блокування кордону: де поляки зупинили рух усіх видів транспорту

Блокування кордону: де поляки зупинили рух усіх видів транспорту

доповнюється...

Польські протестувальники розпочали більш жорстке обмеження руху транспортних засобів на кордоніз Україною. Ситуація на КПП ускладнена.

Що відбувається на кордонах, повідомили у пресслужбі ДПСУ.

На пункті пропуску "Медика-Шегині" польські фермери повністю заблокували рух вантажівок через кордон. Термін завершення такого блокування страйкарі не повідомляють, наголошують у Держприкордонслужбі. 

Біля пункту пропуску "Долгобичув-Угринів" протестувальники планують перекрити рух для усіх видів транспорту до 17.00 вівторка, 20 лютого.

На КПП "Зосін-Устилуг" сьогодні від 13.00 до 16:00 протестувальники мають намір обмежити рух автобусів, вантажних та легкових транспортних засобів в обидвох напрямках. Пропускатимуть лише фури з гуманітарною допомогою.

До 21.00 20 лютого біля "Корчова-Краківець" протестувальники планують блокувати рух вантажівок на виїзд з Польщі, крім тих, що перевозять критичні вантажі.Зазначається. що автобуси, мікроавтобуси, легкові автомобілі в обидва напрямки зможуть рухатися безперешкодно.

На напрямку "Гребене-Рава-Руська" страйкарі від 13.00 20 лютого повністю заблокували рух в обох напрямках всіх категорій транспортних засобів, крім тих, які везуть критично важливі вантажі та гуманітарну допомогу.

Тим часом до 19.00 організатори протесту мають намір повністю заблокувати рух вантажівок в обидвох напрямках на пункті пропуску "Дорогуськ-Ягодин". 

Джерело матеріала
loader
loader