Джо Байден назвав Путіна "божевільним сучим сином"
Джо Байден назвав Путіна "божевільним сучим сином"

Джо Байден назвав Путіна "божевільним сучим сином"

Президент США Джо Байден назвав президента Росії Владіміра Путіна "божевільним сучим сином" і розкритикував колишнього президента Дональда Трампа за його реакцію на смерть опозиційного лідера Росії Олексія Навального.

За інформацією The Hill, Байден говорив про зміну клімату на заході зі збору коштів у Сан-Франциско, штат Каліфорнія, коли назвав Путіна абревіатурою SOB — son of a bitch — сучим сином.

"Це остання екзистенційна загроза, це клімат. У нас є божевільний сучий син Путін та інші, і ми завжди повинні турбуватися про ядерний конфлікт, але екзистенційна загроза для людства — це клімат", — сказав він.

Президент Байден прямо звинуватив Путіна у смерті Навального в російській в'язниці. Він також розкритикував Трампа, який не згадав Путіна у своїй реакції на смерть Навального, а натомість поскаржився на прокурорів, суддів і демократів, які нібито змовилися проти нього.

"Якби я стояв тут 10-15 років тому і сказав все це, ви б всі подумали, що я повинен бути ув'язнений", — сказав Байден про коментарі Трампа.

Президент сказав, що колись республіканці мали "американський моральний центр", але, схоже, він втрачений.

У п'ятницю Білий дім має оприлюднити великий пакет санкцій проти Росії. Очікується, що він притягне Росію до відповідальності за те, що сталося з опозиційним лідером, і доповнить санкції проти Росії, впроваджені з початку війни.

Джерело: ZN.UA

Теги за темою
Володимир Путін Джо Байден
Джерело матеріала
loader