/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fd15114f557238c001f0d7b3b2fc4a870.jpg)
Яйця, сода та масло - вороги тонких млинців: секрети страви на Масляну
Млинці на сніданок – це чудовий вибір, який оцінять і дорослі, і діти. Однак не у кожної господині вони виходять тонкими та ніжними, а часто просто рвуться.
Весь секрет у тому, що багато хто з нас не знає правильну технологію приготування. Є продукти, які не можна додавати в тісто, а якщо потрібно, то зовсім в іншій кількості. Цей список може здивувати багатьох, але це справді так.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fa10bd9760b7eeaa5d185fd23846b38b1.jpg)
Харчова сода
Сода в тесті потрібна для того, щоб млинці виявилися м'якшими і пишнішими, але найчастіше господині додають її занадто багато. Через це сніданок вийде гумовим. Ідеальна пропорція – на 500 мл тіста потрібно всього 2,5 г соди.
Вершкове масло
Масло зробить млинці жирними, але ніяк не м'якими та ніжними, як на це розраховують. Краще зовсім виключити цей інгредієнт із рецепту.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F4e6438d633a6c9484a05f903707d26b5.jpg)
Яйця
Це не означає, що їх не можна додавати, просто багато хто переборщує з кількістю яєць для тесту. Щоб млинці були смачними, додайте 1 яйце на 500 мл молока. Цього буде цілком достатньо.
Ось що потрібно для приготування млинців: 1 яйце, 500 мл молока, 3 ст. л. цукру, 200 г пшеничного борошна, 1 щіпка солі, 3 ст. л. рослинного масла.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fe30a1a7683bd2de5636cdb05e5bf68e8.jpg)
Раніше ми повідомляли, що шарлотку немає, а пити: рецепт ароматного чаю зі смаком випічки.
Також стало відомо, що раз на місяць можна собі дозволити: простий рецепт домашньої м'ясної солянки.

