М'які, як пух: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт ідеальних оладок на сніданок
М'які, як пух: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт ідеальних оладок на сніданок

М'які, як пух: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт ідеальних оладок на сніданок

Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити солодкі оладки на кефірі – виходять дуже ніжними та м'якими.

Інгредієнти:

  • 250 мл теплого кефіру
  • 180 г борошна
  • 10 г ванільного цукру
  • 0,5 ч.л. рік
  • 1 яйце
  • 0,5 ч.л. соди
  • 2 яблука
  • 20 г в'яленої журавлини

Приготування:

Приготуйте яблука:

Очистіть та наріжте яблука на тонкі часточки.

Якщо використовуєте в'ялену журавлину, наріжте її на дрібні шматочки, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Приготуйте тісто:

У великій мисці змішайте теплий кефір, борошно, ванільний цукор, сіль, яйце та соду. Добре перемішайте до однорідного тесту без грудок.

Додайте нарізані шматочки в'яленої журавлини в тісто і ретельно перемішайте.

Смажте оладки:

"Мастер Шеф" Литвинова ділиться, розігрійте сковороду з олією на середньому вогні.

Викладіть тісто на сковороду ложкою, формуючи круглі млинці.

На кожен млинець викладіть по часточці яблука, трохи втискаючи її в тісто.

Смажте оладки з яблуком з обох боків до золотистої скоринки (близько 2-3 хвилини з кожного боку), радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Подання:

Подавайте оладки з гарячими яблуками, посипаними цукром або политі медом.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader