Він не знає Путіна: Зеленський про бажання Трампа завершити війну за 24 години
Він не знає Путіна: Зеленський про бажання Трампа завершити війну за 24 години

Він не знає Путіна: Зеленський про бажання Трампа завершити війну за 24 години

Колишній президент США Дональд Трамп буде “проти американців”, якщо вирішить підтримати Росію в питанні її війни проти України.

Про це в інтерв’ю CNN заявив президент України Володимир Зеленський.

У бесіді з журналістом видання в Києві Зеленський сказав, що “не може зрозуміти, як Дональд Трамп може бути на боці (президента Росії Володимира, – Ред.) Путіна”.

Зараз дивляться

– У це не віриться, – додав він.

Трамп, який перебуває на межі того, щоб стати кандидатом у президенти від Республіканської партії після перемоги на республіканських праймеріз у Південній Кароліні, у минулому відмовлявся сказати, чи хоче він, щоб у війні перемогла Росія чи Україна.

Зеленський сказав, що, на його думку, Трамп – який також заявляв, що в разі обрання на посаду президента закінчить конфлікт за один день – не розуміє цілей Путіна.

– Я думаю, що Дональд Трамп не знає Путіна. Я знаю, що він зустрічався з ним… але він ніколи не воював із Путіним. (Американська, – Ред.) армія ніколи не воювала з армією Росії. Ніколи… Я краще розумію, – сказав Зеленський.

На думку Зеленського, 45-й президент США Трамп навряд чи розуміє, що Путін коли-небудь зупиниться.

Президент України додав, що Росія витрачає мільярди на поширення неправдивої інформації про війну, і що їй вдалося використати дезінформацію як зброю – і вплинути на дебати в США.

– Я був здивований, що вони сильні навіть у Сполучених Штатах, у Євросоюзі, по всьому світу. Вони вкладають у це величезні гроші, – сказав він.

Раніше Зеленський заявив, що хотів би, щоб 45-й президент США і кандидат у президенти Америки від Республіканської партії Дональд Трамп приїхав в Україну і побував на фронті. Український лідер хоче, щоб Трамп на власні очі побачив, що відбувається на передовій.

Теги за темою
Володимир Зеленський Володимир Путін Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader