/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fcd131a5c404cfde28b879d43047ba9f2.jpg)
Оладки вийдуть пухкими та ніжними: на чому приготувати
Щоб оладки вийшли пухкими за текстурою та ніжними за смаком – для них потрібно обрати правильну основу. На цей випадок ідеально підходить один безпрограшний інгредієнт. А щоб зробити страву корисною – звичайний цукор варто замінити.
Ідея приготування пухких оладок без цукру опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком nastia_mudraya в Instagram. Найкраще для основи підходить саме кефір.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F6788d392bffddd430437fb541c59707b.png)
Інгредієнти:
- яйця – 1 шт
- кисломолочний сир 5% – 50 г
- кефір 2,5% – 50 г
- борошно з твердих сортів пшениці – 30 г
- розпушувач – 1/2 ч.л.
- стевія – 15 г
Спосіб приготування:
1. В миску викласти сир.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fbb7678da946a21c1e0882430aaf808da.png)
2. Додати всі сухі інгредієнти.
3. Влити кефір.
4. Додати яйця.
5. Все добре перемішати до однорідності.
6. Посмажити оладки з 2 боків на сухій сковорідці до золотистого кольору.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Оладки
- Оладки на воді
- Оладки з сиру
