Німці знаються на котлетах: за цей рецепт вам подякує і шлунок, і талія
Німці знаються на котлетах: за цей рецепт вам подякує і шлунок, і талія

Німці знаються на котлетах: за цей рецепт вам подякує і шлунок, і талія

Не шукайте інших рецептів — цей найкращий

Ніжні, соковиті, ароматні котлети — що може бути краще на обід чи вечерю? Зазвичай ми готуємо їх на сковороді з додаванням рослинної олії. Але що робити, якщо з якихось причин смажити биточки не хочеться?

Німці готують котлети у духовці у власному соку. Вони виходять соковитішими та ніжнішими — впевнені, що за це вам "подякує" і талія, і ваші смакові рецептори. До речі, використовувати ми будемо два види фаршу – тому котлети вийдуть м’якшими, а петрушка, часник та цибуля надають особливого смаку страві. Неймовірним рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати котлети в духовці

Інгредієнти на 2 порції:

  • свинячий фарш – 500 г;
  • яловичий фарш – 500 г;
  • цибуля – 3 г;
  • хліб білий – 125 г;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • молоко 3,2% — 100 мл;
  • гірчиця – 2 ст. л.;
  • перець чорний мелений – на свій смак;
  • сіль — 1/2 ч. л.;
  • олія вершкове 82% — 50 г.

Спосіб приготування:

  1. Хліб ламаємо та заливаємо молоком.
  2. Цибулю та часник миємо, чистимо і подрібнюємо. Обсмажуємо їх на розігрітій сковороді з невеликою кількістю вершкового масла до м’якості.
  3. Миємо, подрібнюємо зелень, відправляємо її до цибулі з часником. Додаємо гірчицю, перчимо і ретельно перемішуємо.
  4. У глибокій посудині змішуємо обидва види фаршу. Додаємо суміш цибулі та петрушки, яйця та розмочений хліб. Солимо, добре перемішуємо та формуємо котлети.
  5. Форму для запікання застеляємо пергаментом, викладаємо котлети та змащуємо зверху розтопленим вершковим маслом. Відправляємо їх у розігріту до 180-200 градусів духовку на 20-30 хвилин.

Готові котлети подаємо з улюбленим гарніром. Смачного!

Теги за темою
Німеччина
Джерело матеріала
loader
loader