/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fffe54f1071d6d348c5e9ee6b39c70847.jpg)
Як приготувати салат з пекінської капусти, щоб він сподобався всім: секрет у заправці
І хоч поки що весна ще не тішить своїми першими сонячними промінчиками, організм вже вимагає наготувати його смачним та легким салатом.
Мабуть, фудблогерка з ніком fasting_marafon також дотримується цієї думки, адже саме вона у своєму Instagram опублікувала рецепт весняного салату. До речі, цей рецепт зовсім не нашкодить фігурі.
Інгредієнти
- Капуста пекінська – 150 гр
- Огірок – 150 гр
- Куряче філе – 150 гр
- Курячі яйця – 3 шт
- Консервований горошок – 100 гр
- Сметана – 3 ст.л. +1 ч.л. гірчиці
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування
1. Капусту промиваємо, висушуємо паперовими рушниками та дрібно шинкуємо.
2. Філе відварюємо у підсоленій воді, охолоджуємо, розділяємо на волокна.
3. Додаємо нарізаний огірок, яйця та горошок. Перемішуємо.
4. Сметану змішуємо із гірчицею та заправляємо салат.
На OBOZ.UA можна знайти багато інших рецептів салатів:
- Салат з кукурудзою та сухариками
- Салат з авокадо та яйцем
- Корейський салат з м’ясом

