/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F33%2F3f477cf3d60e92cce54a0c1c147e5db0.jpg)
Майже 67 гривень: як змінилися ціни на сардини, шпроти та кабачкову ікру в Україні
Українцям показали, скільки коштують консерви у березні.
Як передає "Хвиля", про це свідчать дані порталу Мінфін.
Так, станом на 9 березня натуральні сардини в середньому продаються по 62,10 грн. за 210 грам, що майже на 2 гривні дешевше, ніж минулого місяця.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F33%2F065283b3782ccd11223ee89e82a2e203.jpg)
Шпроти Аквамарин у маслі подешевшали з 72,73 грн до 66,85 грн за 150 грам.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F33%2Ff7bbd190a380e8963e0ef6b03b2c255a.jpg)
А ось цінник на кабачкову ікру опустився з 66,39 грн. до 59,99 грн. за 440 грам. За 460 грам доведеться віддати 58,90 грн. А ось середня вартість кабачкової ікри Верес зросла з 63,79 грн до 64,40 грн за 500 грам.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F33%2F166613dd45b06f6e6a3320994fae0dec.jpg)
Нагадаємо, у супермаркетах подешевшали яйця, цукор та гречка.

