Прорив кордону РФ: розвідка повідомила, звідки у добровольців зброя
Прорив кордону РФ: розвідка повідомила, звідки у добровольців зброя

Прорив кордону РФ: розвідка повідомила, звідки у добровольців зброя


Збройним силам України вдалося роздобути багато трофейної зброї, яка тепер допомагає у війні проти Росії.


Російські добровольці, які вже не вперше заходять на територію Росії мають “трофейну” й “перетрофеєну” зброю. Про це представник Головного управління Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі Радіо Свобода у вівторок, 12 березня.
 
“На території України точиться повномасштабна війна вже понад два роки. Мова йде і про “трофейну” зброю, “перетрофеєну”. Якщо ми говоримо про дії у складі українських сил безпеки і оборони, звичайно українська зброя, українського виробництва. Тут жодних секретів немає”, – сказав він
 
Речник ГУР також відповів, як саме цим батальйонам вже не вперше вдається перетнути російський кордон.
 
“Це напевно питання, не до того, як охороняють, а до того, як відповідні підрозділи планують свої операції і в таких умовах їм вдається, попри те, що ворог намагається і рапортує, що все захищено, все під контролем, їм вдається знову і знову повертатись до себе додому і реалізовувати свої задачі”, – додав Юсов.

Нагадаємо, 12 березня російські добровольці зайшли на територію Бєлгородської області РФ. У прориві кордону РФ брали участь Легіон Свобода Росії, Російський добровольчий корпус, та добровольці Сибірського батальйону.

Тим часом влада Бєлгорода заявила, що невідомий безпілотник атакував будівлю мерії.



Теги за темою
Зброя
Джерело матеріала
loader
loader