Нічна атака на Україну: вибухи пролунали в кількох областях, є приліт
Нічна атака на Україну: вибухи пролунали в кількох областях, є приліт

Нічна атака на Україну: вибухи пролунали в кількох областях, є приліт

Усі "шахеди" було збито

Ніч проти п’ятниці, 15 березня, в Україні була неспокійною. Росіяни застосували 27 безпілотників, усі вони були збиті. Також ворог вдарив 7 зенітними керованими ракетами С-300/С-400 по Харківщині та Донеччині та однією керованою авіаційною ракетою Х-59 по Полтавщині.

"В результаті бойової роботи збито 27 "шахедів" у межах Кіровоградської, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської областей", — повідомили у Повітряних силах України.

Близько 1:30 Київська ОВА повідомила, що на території області зафіксовано рух ворожих БПЛА. У регіоні працювали сили ППО. Начальник КМВА Сергій Попко підтвердив інформацію, закликавши людей перебувати в укриттях до відбою повітряної тривоги. Його дали о 2:51.

Увечері 14 березня під час повітряної тривоги сталося влучання безпілотника до житлового будинку у Вінницькій області. Є загиблий.

"Внаслідок повітряної ворожої атаки на Вінниччині госпіталізовано четверо людей. На жаль, одна людина загинула. На місці події працюють усі служби. Тривають роботи по розбору завалів", — повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов о 23:38.

Також вибухи лунали у місті Конотоп Сумської області. Вони пролунали після опівночі, повідомили місцеві пабліки.

Як повідомляв "Телеграф", у четвер, 14 березня, окупанти вкотре атакували Сумську область. Не встигли ще місцеві жителі отямитися від прильоту багатоповерхівкою в Сумах, як ворог ударив "шахедами" відразу по чотирьох містах. Серед них – і вдруге обласний центр.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader