/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F2864e45fba3bc01e09423422bda549bd.jpg)
Справжнє сафарі на кухні: як приготувати легендарний пиріг "Зебра", правильний рецепт
Кожна господиня, яка вміє користуватися духовкою і любить пригощати рідних домашньою випічкою, хоч раз у житті, мабуть, готувала класичний торт або пиріг Зебра.
Цей пиріг знайомий з дитинства, найцікавішим у його приготуванні є лиття у форму шарів білого та шоколадного тіста. Адже форми виходять дивовижні та цікаві. Справжня насолода не тільки до смаку, але й для очей.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F6f7a663be93627def640963646352b38.jpg)
Для початку потрібно замісити тісто для нашої домашньої випічки із наведених інгредієнтів.
- - 3 яйця
- - 250 г цукру
- - 300 г сметани
- - 10 г розпушувача
- - 350 г борошна
- – 2 ст л какао
Беремо зручний для замісу посуд, вбиваємо туди яйця і додаємо склянку цукру-піску. Збиваємо яйця з цукром у пишну піну. Додаємо сметану, розпушувач та борошно.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F5d374266b9dac925cd31c1237c549da1.jpg)
Тісто ділимо на 2 частини. В одну додаємо какао.
Дно форми застилаємо пергаментом, стінки змащуємо олією та по черзі викладаємо тісто ложкою. Ставимо в духовку на 30-40 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F855eb3777ea11a54e1a83ecddd16252f.jpg)
Раніше ми повідомляли не платіть зайве, а приготуйте вдома: рецепт легендарного київського шпильки для справжніх гурманів.
Також стало відомо, на що потрібно дивитися , коли вибираєш майонез у магазині: про це має знати кожен.

