Гуакамоле – це дуже поживна і ситна закуска з авокадо. Її можна приготувати замість різноманітних намазок на майонезі та вершках – буде значно корисніше. Смачно просто намастити на хрусткий хліб.
Ідея приготування корисного гуакамоле з авокадо опублікована на сторінці фудблогерки Віри Гринчишиної (vira_grynyshyna) в Instagram. Жоден інгредієнт не потребує термічної обробки.
Інгредієнти:
- стиглі авокадо – 2 шт.
- маленька ріпчаста цибуля – 1 шт.
- часник – 1 зубчик часнику подрібнений (можна сухий)
- подрібнений помідор – 1 шт.
- лайм або лимон – 1 шт (сік)
- сіль, спеції – за смаком
- свіжа кінза подрібнена
- оливкова олія – за смаком
Спосіб приготування:
1. Розділити авокадо навпіл.
2. Вийняти кісточку та м’якоть.
3. Авокадо подрібнити або розімнути виделкою до пастоподібного стану.
4. Додати подрібнені цибулю, помідор, часник, сік лайма, кінну, сіль.
5. Все разом ще раз збити.
6. Додати за смаком оливкову олію.
7. Подавати на хрусткому тості.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Корисний майонез з авокадо без яєць
- Салат з авокадо і тунцем
- Салат з авокадо, огірків і пекінської капусти