Цей салат із редиски так і назвивається – Весняний. Адже саме редиска однією з перших з’являється у весняному меню.
«Якщо ви не любите салати з редиски , спробуйте приготувати цей, і обовязково полюбите», - запевняє фудблогерка і авторка сторінки «Reeixit».
Інгредієнти потрібні дуже прості: два пучка редиски, чотири варених яйця, пучок зеленої цибулі, пучок зелені і один свіжий огірок.
Редиску та яйця необхідно натерти на мілку терку. Огірок слід нарізати слайсами, накришити зелень та цибулю зелену.
Рецепт салату з редиски.
Заправити такий салат з редискою можна сметаною або йогуртом.
«Це дужеее смачний салат. Мілко натерта редиска смакує зовсім по іншому, мені в кілька разів смачніше чим нарізана слайсами. Обовязково спробуйте такий салатик!», - радить фудблогерка.
Зазначимо, що такий салат з редиски можна також викладати на грінку або хлібець у якості смачної і корисної намазки.
У редисці міститься фосфор, білок, натрій, залізо, кальцій і магній, нікотинова кислота, вітаміни С, В1, В6 і В12.
Рецепт салату з редиски.
Редиска також цінується дієтологами завдяки вмісту в ній природних антибіотиків – фітонцидами, які захищають дихальну систему від вірусів та інфекцій. Гострий на смак овоч позбавляє організм від надлишку слизу, що особливо корисно при застуді, ангіні та астмі. Більш того - редис заспокоює біль у горлі.
У редисці багато вітаміну С - пучок редиски може на 50% заповнити щоденну норму цього вітаміну.
Рекомендована норма вживання редиски – 200-300 грамів двічі на тиждень.
Останні новини України:
Класний рецепт крабового рулету: дуже бюджетний, а на смак, як суші.
Низькокалорійіний салат із пекінської капусти і курки: без жодної краплі майонезу.
Додайте просто моркву по-корейськи: рецепт салату, який не затримується на столі.