Декілька нюансів — і можна довго насолоджуватися випічкою
Пишна, ароматна паска — традиційна випічка до великодніх свят. Часто кулінари випікають її дуже багато, щоб тривалий час балувати себе та близьких.
Тому гостро постає питання, як зберегти свіжість паски. Про це розповімо разом із Ye.ua.
Що робити, щоб паска довго не черствіла
При приготуванні паски не варто додавати велику кількість молока. Тоді випічка зберігатиметься довше.
Після випікання свіжу паску необхідно загорнути у чисту серветку або білий папір. Так вона довше збереже свіжість.
Щоб випічка зберігалася довше, варто упаковувати її в целофановий пакет. Також дуже довго зберігаються хлібобулочні вироби, спечені у спеціальних паперових формах.
Також можна покласти в ємність з паскою скибочка яблука, сирої картоплі або трохи кам’яної солі. Так випічка буде довше буде м’якою та свіжою.
Якщо паска все ж таки стала черствою, її легко можна освіжити. Для цього необхідно випічку змочити водою, потім загорнути у чисту вологу серветку і відправити в каструлю. Її необхідно накрити кришкою, поставити в розігріту духовку на 10 хвилин — і проблема вирішена.
Раніше ми розповідали, як правильно зібрати кошик до католицького Великодня. Вам точно знання знадобляться.