Така пасочка виходить смачною і красивою
Ми розповідали, як приготувати смачну паску, що легко готується і довго не черствіє. Тепер розповідаємо, як зробити ще один варіант святкових солодощів — сирну паску.
На порталі greenpost.ua розповіли, як приготувати її зі згущеним молоком. Це дуже просто зробити і не потребує багато вашого часу — потрібно все перемішати та мінімум на 12 годин поставити у холодильник.
Інгредієнти:
- Сир — 500 г
- Вершкове масло — 150 г
- Згущене молоко — 250 г
- Сметана — 150 г
- Ванільний цукор — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- З'єднуємо сир з м'яким маслом у мисці і ретельно розтираємо. Додаємо згущене молоко, сметану та ванільний цукор.
- Перебиваємо блендером до однорідної маси. Якщо немає блендера, можна обійтися виделкою або протерти через сито. Викладаємо сирну масу у форму для паски (вона може стати рідшою після збивання).
- Притискаємо сирну масу чимось важким. Ставимо паску в холодильник щонайменше на 12 годин.
Для більш вишуканого смаку можна додати в сирну масу цукати, родзинки або горіхи — на власний смак. Також ми ділилисьрецептом вдалої глазурі для класичних пасок.