Солодкі новинки від компанії «Ласунка»!
Солодкі новинки від компанії «Ласунка»!

Солодкі новинки від компанії «Ласунка»!

Нарешті весна принесла нам тепло, а разом із ним початок сезону морозива. І один з найбільших виробників цього солодкого десерту країни ТМ «Ласунка» рада представити свої перші новинки!

Морозиво «Компот»

Солодке ягідно-фруктове поєднання зі стиглих яблук, соковитої вишні та ароматної малини, що за смаком одразу нагадує улюблений напій дитинства, але у форматі прохолодного десерту. Нове морозиво «Компот» - цікава новинка від «Ласунки», що з першого шматочка здивує смаком та нагадає про щось давно забуте.

Морозиво «Узвар»

Напій, що знайомий кожному ще зі шкільних років. Адже цей насичений смак ароматних сухофруктів та стиглих ягід не з чим не сплутаєш. Традиційний узвар з чорносливу, яблук та сливи «Ласунка» перетворила у неповторний десерт, що вражає смаком, варто лише раз його скуштувати. Запевняємо, такого ви точно ще не бачили!

Морозиво «Кисіль»

Напевно, немає таких, хто бодай раз не куштував цей напій, характерний смак та консистенція якого не дають сплутати його ні з чим іншим. Тож і нове морозиво «Кисіль» повністю відповідає своїй назві. Адже ми поєднали стиглі яблука, вишню та сливи в одному десерті й домоглися саме тієї желейної текстури, що одразу дає зрозуміти – морозиво цілком заслуговує на своє ім’я!

Тож вважаємо, що сезон морозивних десертів відкрито. Солодкі новинки від «Ласунки» яскравий тому приклад, бо лише побачивши їх не можливо втриматись та не скуштувати одразу.

Ще більше про нове морозиво дізнавайтесь на офіційному сайті ТМ «Ласунка»!

Джерело матеріала
loader
loader