Як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу: лайфгаки для жінок після 50
Як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу: лайфгаки для жінок після 50

Як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу: лайфгаки для жінок після 50

Лайфгаки макіяжу для зрілої шкіри

З віком будь-яка жінка починає відчувати, бачити  в собі не найкращі зміни. Перш за все помітні вікові зміни шкіри — вона стає сухою, втрачає еластичність, з'являються зморшки, пігментні плями. І це абсолютно нормально. Звичайно, будь-якій жінці хочеться мати молодший вигляд. Індустрія краси пропонує безліч способів, як подовжити молодість -- різноманітну косметику, доглядові процедури тощо.  

Але покращити свій вигляд, мати молодший вигляд допоможе і макіяж. Візажистка Кейт Альберт поділилася нюансами макіяжу, які можуть допомогти мати молодший вигляд.

Нанести крем для повік

Спочатку Кейт нанесла крем для повік на шкіру під очима від носа до самих скронь за допомогою спеціального кам’яного валика для обличчя. Таким вона не лише зволожила шкіру під очима, а й зменшила набряк обличчя за допомогою невеличкого масажу.

Використовуйте пальці

Щоб тональна основа виглядала максимально натурально, найкраще наносити її вашими пальцями. Не розмазуйте крем по своєму обличчю, радить візажистка, а використовуйте поплескування, ніби вбиваючи засіб в шкіру.

Змішайте праймер та консилер

Кейт Альберт рекомендує змішати невелику кількість праймера та хайлайтера перед тим, як наносити їх на обличчя. Такий продукт краще лягатиме на шкіру, вона матиме натуральний вигляд та й триматиметься таке покриття буде значно довше. Суміш консилера та праймера візажистка також наносила руками.

Яку пудру використовувати

Кейт Альберт рекомендує жінкам відмовитися від напівпрозорої або білої пудри. Така пудра лише висвітлює, підкреслює недоліки шкіри. Краще, на її думку, вибирати пудру з невеликим відтінком, яка приховає проблеми на шкірі. 

Бронзер

На завершальному етапі візажистка радить нанести  на обличчя кремовий бронзер. Використовувати потрібно саме кремову текстуру, адже вона краще лягає на шкіру.

Джерело матеріала
loader