Як смачно приготувати рибу, щоб вона була корисною: знадобиться лише три інгредієнти
Як смачно приготувати рибу, щоб вона була корисною: знадобиться лише три інгредієнти

Як смачно приготувати рибу, щоб вона була корисною: знадобиться лише три інгредієнти

Риба, на думку фахівців, має бути в раціоні кожного і не менше 2-3 разів на тиждень. Для того, щоб продукт був корисним, її краще не смажити, а запікати в духовці з овочами, соусами та спеціями.

Риба у вершках

Редакція FoodOboz ділиться рецептом дуже смачної запеченої тілапії зі спеціями та олією.

Інгредієнти:

  • філе тілапії
  • сіль перець
  • олія 

Спосіб приготування:

1. Філе посипте спеціями, перекладіть на деко з пергаментом.

Філе риби

2. Зверху полийте олією та запікайте в духовці 30-40 хвилин.

Подавайте із зеленню, овочами та соком лимона!

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Маринована салака
  • Риба з картоплею в рукаві
  • Риба в кисло-солодкому соусі
Джерело матеріала
loader
loader