Вам знадобиться звичайна харчова сода
Ми розповідали, де на кухні не варто зберігати олію. Тепер ділимось секретами приготування особливо смачної та ніжної печінки.
Харчова сода – універсальний продукт, який використовується не лише для прибирання, але й у кулінарії. Одним із найвідоміших секретів досвідчених кулінарів є використання соди для приготування печінки. Детально розповідаємо разом із Pixelinform.
Чому варто додавати соду до печінки
Сода нейтралізує кислоти, роблячи печінку м'якою та ніжною. Вона також допомагає позбутися гіркого присмаку. Печінка, оброблена содою, стає більш пухкою та повітряною.
Як готувати печінку з содою
- Ретельно промийте печінку і видаліть плівки. Наріжте печінку на шматочки.
- Засипте печінку содою з розрахунку 1 чайна ложка на 500 грамів печінки. Перемішайте і залиште маринуватися на 30-60 хвилин.
- Промийте печінку під проточною водою. Обсушіть паперовими рушниками. Смажте печінку за вашим улюбленим рецептом.
Печінка буде м'якою, ніжною, ароматною та без гіркоти. Також ми розповідали про поширені помилки у приготуванні шашлику.
Перевірений бабусин метод: що буде, якщо волосся помити яйцем
GlavRed
Як зменшити апетит: 7 найкращих продуктів для його зниження та прискорення метаболізму
TSN
Універсальний очищувач: 10 способів застосування кисневого відбілювача у прибиранні
TSN
Все про вазектомію: кому можна та потрібно робити чоловічу стерилізацію
24tv
Чому не можна спати з котом: неочікуване пояснення експертів зі сну
GlavRed
Надійний контроль лускокрилих шкідників на ріпаку
AgroNews
Колір має значення: в якому посуді їжа смакує найкраще
24tv