Підготуйтеся до шашликів: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт найкращих фаршированих грибів
Підготуйтеся до шашликів: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт найкращих фаршированих грибів

Підготуйтеся до шашликів: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт найкращих фаршированих грибів

Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом чудових фаршированих грибів, які ідеально підходять для шашлику.

Інгредієнти:

  • 0,5 кг печериць
  • 300 г фаршу з індички
  • 30 г зеленого лука
  • 15 г кінзи
  • 3-4 ст. ложки рослинної олії
  • 3-4 ст. ложки соєвого соусу
  • 1/2 чайної ложки сушеного часнику
  • Шампури з нержавіючої сталі
  • фольга
  • Червоне вугілля або будь-який інший вид вугілля для мангалу

Приготування:

Обережно вийміть ніжки з печериць, залишивши тільки капелюшки, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Викладіть капелюшки на тарілку.

Приготування начинки:

У мисці змішайте фарш з індички, дрібно нарізану зелену цибулю, подрібнену кінзу, сіль та перець за смаком.

Фарширування печериць:

"Мастер Шеф" Литвинова додає, наповніть кожен капелюшок фаршем, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні.

Маринад для печериць:

У невеликій мисці змішайте олію, соєвий соус і сушений часник.

Розташуйте фаршировані печериці в маринаді, забезпечуючи рівномірне покриття. Дайте їм постояти у маринаді близько 15-20 хвилин.

Розігрійте вугілля на мангалі до готовності. Нанизуйте шампури на шампури із нержавіючої сталі.

Загорніть кожен шампур у фольгу. Покладіть шампури на ґрати мангалу і смажте близько 20-25 хвилин, періодично перевертаючи, додала "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Майстер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader