Акторка Катерина Кістень розповіла про проблеми зі здоров'ям і чому досі не стала мамою
Акторка Катерина Кістень розповіла про проблеми зі здоров'ям і чому досі не стала мамою

Акторка Катерина Кістень розповіла про проблеми зі здоров'ям і чому досі не стала мамою

Українська акторка Катерина Кістень, яка з початку повномасштабної війни вимушено поїхала до Швеції, розповіла про проблеми зі здоров'ям. В інтерв'ю Славі Дьоміну артистка зізналася, що за кордоном досі не змогла налагодити деякі функції організму через щільний графік.

– Я не змогла відновити своє здоров'я за допомогою європейської медицини, бо ще цим так не займалася. Я знаю, що це не можна відкладати, але маю купу інших питань. Це про пріоритети, які я не вмію розставляти, – уточнила Катерина.

Кістень додала, що в майбутньому таки планує народити дитину, але поки що не пройшла належного лікування. Її також зупиняють страхи ризиків через вік.

- Чайлдфрі (свідома бездітність – Авт.) – не моя психологія. Я вже давно розумію, що це не так. Я маю страх, що вік і тут є багато ризиків. І свої питання треба вирішити. Я вже давно готова до дітей. Так, проблеми зі здоров'ям безпосередньо пов'язані з народженням дітей, – наголосила артистка.

Вже два роки акторка щаслива у стосунках із чоловіком, якого зустріла у Швеції, але тільки зараз закохані прийшли до того, щоб жити разом.

- Усе сталося у Швеції. Хто б міг уявити, що ця людина буде шведом і ми спілкуватимемося англійською, до того ж з усіма цими труднощами, ментальностями та мовами… Ми закохалися англійською мовою, але це говорить про те, що це розуміння на іншому рівні, бо якби це було на рівні мови, це було б дуже важко. Це відчуття одне одного. Я тільки зараз усвідомлюю, що люблю цю людину. Я пробираюся через нетрі мого світогляду. Він мені просто дав цей час. Справа в умовах, за яких це сталося. Війна, зміна країни та спосіб життя, тому цей час пов'язаний із цим, – розповіла Катерина.

Кістень 44 роки. Українським глядачам вона відома за серіалами "Коли ми вдома", "Родственнички", "Моя улюблена Страшко", "Слуга народу", "У неділю рано зілля копала".

Акторка Катерина Кістень розповіла про проблеми зі здоров'ям і чому досі не стала мамою - Фото 1
Теги за темою
Діти Здоров'я
Джерело матеріала
loader