Ви знаєте, як смажити маршмелоу правильно? У нас є перевірений часом рецепт!
Отже, збираємося на пікнік, захопивши все необхідне для приготування десерту…
Перш за все, треба правильно підібрати зефір. Оті біло-рожеві кульки, які, власне, і звуться зефіром, не підходять. Вони просто розтануть на вогні.
Беріть маршмелоу білого кольору, він теж різновид пастили, але більш твердий і наче гумовий. От якраз такий і підійде. Підсмажений на багатті він вкриється рум’яною скоринкою і набуде приємного карамельного смаку. Причому всередині залишатиметься м’яким, ароматний і неймовірно смачним.
Як смажити маршмелоу на багатті
Інгредієнти:
- маршмелоу білого кольору (для барбекю) – 1-2 упаковки (300-600 г)
Як смажити маршмелоу: рецепт покроково
- Беремо дерев’яний шампур (залізний не підійде), нагріваємо його гострий кінчик на полум’ї.
- Обережно прилаштовуємо на ньому маршмелоу. Розігрітий шампур увійде в смаколик, як у масло.
- Не опускайте шампур з зефіром у полум’я, бо спалите десерт. Тримайте над полум’ям.
- Як тільки зефір збільшитися в об’ємі та вкриється золотавою скоринкою, відразу знімайте його з вогню.
Їсти смажений зефір маршмелоу смажений на багатті краще гарячим. Гості будуть у захваті від вишуканого смаку небаченого досі десерту. Особливо дітвора! Веселого святкування і смачного!
Джерело: Смачно
Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.