Година — і паска на столі: для цього швидкого рецепту навіть дріжджі не потрібні
Година — і паска на столі: для цього швидкого рецепту навіть дріжджі не потрібні

Година — і паска на столі: для цього швидкого рецепту навіть дріжджі не потрібні

Ви самі здивуєтеся, наскільки все легко та просто

На носі світла Пасха. Це означає, що саме час шукати рецепти святкової випічки. Більшість із них у складі передбачають дріжджі, тобто часу на приготування пасок піде багато.

Проте сьогодні разом із "Важно знать" ми поділимося рецептом бездріжджової паски. Легко і швидко ви приготуєте ніжну та повітряну як пір’їнку випічку. Цедра лимона та сухофрукти додадуть їй пікантності.

Як приготувати паску без дріжджів

Інгредієнти:

  • 230 г вершкового масла;
  • 440 г просіяного пшеничного борошна;
  • 5 курячих яєць;
  • 1 лимон (цедра);
  • 180 мл молока;
  • 12 г розпушувача для тіста;
  • 200 г цукру;
  • 60 г цукатів;
  • 50 г родзинок.

Спосіб приготування:

  1. У миску відправляємо курячі яйця, додаємо цукор і збиваємо міксером протягом 5-6 хвилин до пишної маси.
  2. В отриману масу додаємо молоко та вершкове масло, перемішуємо на низьких оборотах міксера до однорідного стану.
  3. Туди ж просіюємо борошно з розпушувачем, перемішуємо все.
  4. Натираємо в тісто цедру лимона, додаємо лимон та сухофрукти, знову все ретельно перемішуємо.
  5. Приготовлене тісто відправляємо у форми, заповнюючи їх трохи більше ніж наполовину. Випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин.

Поливаємо паски домашньою глазур’ю. Вийде дуже смачно.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader