/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd943ccd463d3bc074b11e7aba6ab75b6.jpg)
Як смачно запекти скумбрію: рецепт часникового маринаду для риби
Скумбрія є дуже бюджетною, смачною та корисною рибою, яку можна маринувати, солити, запікати та додавати до салатів, робити намазки.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe11117946a85cbe484f2cb98a4a0781c.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної запеченої скумбрії зі спеціями та часником.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4d0d875ad029aa72bdb796173438d644.png)
Інгредієнти:
- 2 тушки скумбрії
- 3 ст. л. оливкової олії
- 1 ч. л. солі (без гірки)
- 2 ч. л. паприки (краще копченої)
- 2-3 зуб. часнику
- лимон
Спосіб приготування:
1. Скумбрію помийте та розділіть на філе.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F129c70c9eeed04deceee054dc89b4c58.png)
2. Для маринаду: змішайте всі інгредієнти і змастіть філе скумбрії, залиште на 2-3 години, а потім запікаємо в духовці при температурі 200 С до готовності, приблизно 20 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fbac83b645f465acbc84765d799bc020f.png)
3. Готову рибу подавайте з лимоном.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F217af8f8b37e08f2d5d6d61f7bd7b902.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Скумбрія в духовці під сметанним соусом
- Скумбрія запечена у фользі
- Скумбрія в томатному соусі

