Більше не потрібно купувати: "Мастер Шеф" Литвинова розповіла, як зробити унікальне тісто на паску
Більше не потрібно купувати: "Мастер Шеф" Литвинова розповіла, як зробити унікальне тісто на паску

Більше не потрібно купувати: "Мастер Шеф" Литвинова розповіла, як зробити унікальне тісто на паску

Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала приготувати смачну паску, секрет якої полягає саме у підготовці заварного тесту.

Інгредієнти:

  • 250 мл молока
  • 18 г дріжджів
  • 1-1,2 кг борошна
  • 8 жовтків та 5 білків
  • 125 г сметани
  • 500 г цукру
  • 250 г вершкового масла
  • 1 пакет ваніліну
  • Сок и цедра одного лимона
  • 1 ч.л кардамон
  • 250 г ізюму

Приготування:

Запарка: Вимішайте муку в гарячому молоці, додайте дріжджі, перемішайте. Закрийте опару плівкою, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Збиті яйця: Збийте окремо білки та жовтки з цукром. Додайте трохи борошна та сіль у білки для прискорення збивання.

З'єднання: "Мастер Шеф" Литвинова додає, змішайте опару з білково-жовтковою сумішшю, додайте борошно, лимонну цедру, ванілін, розтоплену олію зі сметаною та сік лимона. Перемішайте.

Заміс: Поступово додайте муку і вимішуйте тісто на столі. Коли воно почне відлипати від столу, додайте родзинки і добре перемішайте.

Підйом: Залишіть тісто під плівкою на 3-4 години, щоб воно підійшло, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Формування та випічка: Розподіліть тісто за формами, дайте йому підійти ще трохи. Випікайте в духовці при 160 ° C близько 40 хвилин.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Майстер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader