Раз-два — і все готове
Різні бутерброди – це популярний перекус у всьому світі. Немає часу чи не хочеться готувати? Можна просто взяти шматочок хліба і на нього покласти все, що є в холодильнику: м’ясо, сир, риба, шпроти.
Сьогоднішній рецепт – чудове цьому підтвердження. "Важно знать" розповідає, як буквально за сім хвилин приготувати ситне і дуже смачне перекушування "з нічого". Вам знадобиться цей рецепт у випадку, якщо вдома лише хліб, помідор, ковбаса та зелень. Швидко та ситно ви нагодуєте всю родину!
Як приготувати гарячі бутерброди з ковбасою
Інгредієнти:
- 3 скибочки хліба (краще вчорашній);
- 1 помідор;
- 100 г вареної ковбаси;
- твердий сир до свого смаку;
- сіль та перець до свого смаку;
- пучок зелені.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Хліб нарізаємо скибочками, ковбасу — тонкими шматочками, помідор — кружальцями. Твердий сир натираємо на великій тертці.
- Із підготовлених інгредієнтів збираємо бутерброди. На хліб викладаємо шматочок ковбаси та помідора. Зверху посипаємо сіллю та перцем до свого смаку і посипаємо сиром.
- Бутерброди викладаємо на гарячу сковороду і смажимо протягом 4-5 хвилин, доки сир не розплавиться.
Готові гарячі бутерброди посипаємо петрушкою чи кропом. Подаємо з улюбленим напоєм.