Так, замість олів’є, оселедця під шубою та інших класичних святкових салатів можна приготувати салат зі шпротами, пише Politeka.net.
«Зберігайте ще один смачний рецепт до Великодніх Свят», - радить авторка кулінарної сторінки «Смачні рецепти на кожен день».
І для цього салату знадобляться шпроти – 1б., картопля – 2 шт., зелена цибуля – 1 пуч., морква – 1 шт., горошок – 1/2 б., яйця – 3 шт., майонез – 4-5 ст.л., спеції: сіль, перець – за смаком.
Рецепт салату на святковий стіл.
Картоплю, моркву і яйця необхідно відварити, охолодити і почистити. Наступний крок – шпроти викладаємо в тарілку, попередньо зливши олію, і злегка розминаємо виделкою.
«Окремо порізати дрібним кубиком картоплю. Цибулю (тільки зелену частину) дрібно посікти. Моркву потерти на грубу терку. Горошок відцідити від рідини. Яйця також потерти на грубу терку», - розповіла блогерка про хід приготування цього салату.
Рецепт салату на святковий стіл.
Майонез господиня радить помістити в одноразовий кондитерський мішечок або кульок і зробити малесеньку дірочку - так його піде небагато.
Далі починаємо формувати салат. Кулінар при цьому використовувала кондитерське кільце 17 см. Салат викладається шарами в такі послідовності - картопля - трішки спецій - сіточка майонезу - шпроти - зелена цибуля - сіточка майонезу - морква - трохи спецій - сіточка майонезу - горошок - яйця - трохи спецій.
Рецепт салату на святковий стіл.
Рецепт салату на святковий стіл.
Тепер салат можна поставити в холодильник, щоб він трішки настоявся. Перед подачею на стіл зверху ще покриваємо сіточкою з майонезу і, за бажанням, прикрашаємо.
«Я приготую, їй-богу, якраз шукала на Великдень»,
«Яка краса!»,
«Чудовий»,
«Дуже красиво!»,
«Смачний салат і гарне оформлення», - діляться враженнями від цього рецепту святкового салату підписниці на сторінку блогерки.
Рецепт салату на святковий стіл.
Останні новини України:
Дуже смачно та корисно: шеф-кухар Ярославський дав особливий рецепт улюбленого сніданку.
Рецепт чудової закуски на Великодній стіл: стане справжнім хітом.
Неймовірний салат з редискою, як в дитинстві: бюджетний і дуже смачний.