Виявляється, лишень за декілька хвилин можна приготувати смачний та поживний сніданок, що надасть сили організму протягом цілого дня. Для цього потрібно лишень правильно підібрати інгредієнти.
Фудблогерка з ніком tanya.perchik в Instagram розповіла, що додати до тунця, щоб зробити брускетту ідеальною. Виявляється, це просто маринований огірок.
Інгредієнти
- Тунець
- Яйця
- Маринований огірок
- Французька гірчиця
- Йогурт
- Сіль
- Хліб
Спосіб приготування
1. Цибулю краще обирати синю. Нарізаємо на невеличкі кубики.
2. У глибокій ємності з’єднуємо тунець із цибулею та добре перемішуємо.
3. Додаємо мілко подрібнені кріп та маринований огірок. Ще раз перемішуємо.
4. Яйця подрібнюємо і також додаємо в ємність
5. Йогурт змішуємо із французькою гірчицею та змішуємо із рештою інгредієнтів.
6. Хліб підсмажуємо на сковороді, або у духовці.
7. Викладаємо начинку на хліб, формуючи брускетти.
8. Прикрашаємо кружечком маринованого огірка та подаємо до столу.
На OBOZ.UA є й інші рецепти брускетт:
- Брускетта з лососем
- Брускетта з авокадо
- Брускетта з помідорами