Тест редакторки: перевіряю на собі цифровий аналізатор шкіри у BROCARD
Тест редакторки: перевіряю на собі цифровий аналізатор шкіри у BROCARD

Тест редакторки: перевіряю на собі цифровий аналізатор шкіри у BROCARD

Як я переконалась, чому цифрова діагностика шкіри обличчя – гарна альтернатива дорогому обстеженню

Коли довкола все розквітає та оживає після довгої зими, дівчатам особливо кортить оновити й себе. Мова зовсім не про кардинальні зміни — ми говоримо про догляд за собою і турботу про шкіру, адже саме вона є першим індикатором здоров’я.

Редакторка Viva.ua протестувала нову безкоштовну апаратну діагностику шкіри. Процедура відбулася в київському магазині BROCARD (ТРЦ Ocean Plaza) на приладі Zemits Skin Analysis System.

Сканування займає лише 15 секунд — я навіть не повірила відразу. Здавалося б, як можна так швидко оглянути та проаналізувати стан шкіри обличчя? І тільки після завершення розумієш, що цей час був одним із найкорисніших для твоєї шкіри.

По-перше, цей диво-прилад — аналізатор шкіри Zemits Skin Analysis System — не має аналогів. Його роброблено науковцями після 12 років тестувань, а в процесі досліджень зібрано 30 мільйонів клінічних баз даних. У США він побив рекорди популярності. По-друге, діагностика базується на об'єктивному та точному аналізі стану шкіри, мінімізуючи суб'єктивний висновок і людський фактор.

Огляд процедури

Авжеж, мені було цікаво дізнатися, як працює цифровий аналізатор шкіри. Моє обличчя розмістили у капсулі, що схожа на космічний шолом, одягли капюшон і попросили заплющити очі для сканування. Страшно? Зовсім ні. Навпаки — мене ваблять технологічні ноу-хау і викликають неабиякий інтерес.

Бажано приходити на процедуру без макіяжу або змити його безпосередньо перед діагностикою, щоб висновки та рекомендації були точними.

Зручно, що зробити демакіяж можна просто на місці, адже під рукою є ватні пафи, міцелярна вода і ґречні консультанти, які допомагають з будь-яким питанням. До речі, в останньому пункті я переконалася, коли приходила у магазин не як журналістка, а звичайна клієнтка — працівники мережі зустрічають усіх з однаковою турботливістю. Це тішить.

Але повернімося до головної теми. Що відбулося після того, як моє обличчя просканував апарат Zemits Skin Analysis System? Далі на сенсорному дисплеї з’явились результати аналітики за 9-ма параметрами:

  1. рівень зволоження
  2. стан зморшок і заломів
  3. чутливість
  4. швидкість метаболічних процесів
  5. стан пор
  6. наявність та глибина вугрових висипів
  7. пошкодження УФ-променями
  8. текстура шкіри
  9. стан жирності шкіри

Та найголовніше — апарат прогнозує стан шкіри через 3-5 років за умови дотримання рекомендацій і без них. Розумна машина часу «перенесла» мене у майбутнє і дала підказки, що варто робити уже зараз. Зокрема в моєму випадку слід використовувати тонік для комбінованої шкіри, пілінг для глибокого й делікатного очищення, а також зволожувати, зволожувати і ще раз зволожувати шкіру.

Аналізатор підібрав косметику за типом моєї шкіри, щоб найближчим часом я могла дієво опрацювати наявні проблеми, а також не застосовувала в своїй б'юті-рутині косметичні засоби, що можуть зашкодити. Це важливо, адже часто дівчата користуються продуктами, які їм не підходять, бо побачили їх у рекомендаціях популярних блогерів чи деінде.

Приємна дрібничка: після діагностики у магазині BROCARD усім дарують картку на 200 грн, що діє при покупці від 700 грн. Тож я пішла не з порожніми руками:)

Окрім ТРЦ Ocean Plaza, апаратна діагностика шкіри також є у магазині BROCARD в ТРЦ River Mall. Рекомендую скористатися цією нагодою і перевірити на власній шкірі сучасні досягнення науки та техніки.

Джерело матеріала
loader
loader