Ведуча телеканалу "Прямий" Наталія Фіцич повідомила про рецидив раку через 12 років
Ведуча телеканалу "Прямий" Наталія Фіцич повідомила про рецидив раку через 12 років

Ведуча телеканалу "Прямий" Наталія Фіцич повідомила про рецидив раку через 12 років

Ведуча телеканалу "Прямий" Наталія Фіцич розпочала курс лікування від онкології. У неї трапився рецидив раку через 12 років після лікування. Про це журналістка розповіла у Facebook.

- Від завтра моє життя змінюється. Я починаю курс лікування і намагатимусь продовжити працювати в ефірі, щоправда і тут зміни. У мене онкологія, виявлена на початку, на щастя. Війна і ті біди, що звалилися на мене за останні роки, далися взнаки. Рак повернувся. 12 років тому він також був на початковій стадії. Недавно мене вже навіть зняли з обліку, і я видихнула з полегшенням, а дарма, – йдеться у пості.

За словами Наталії, лікарі виявили у неї пухлини кілька тижнів тому. Їх видалили, але, як згодом виявилося, не повністю. Фіцич додала, що продовжить роботу в ефірі, але зі змінами у графіку. З понеділка по п'ятницю вона вестиме ефір разом із партнером о 13:00 і сама о 14:00.

Журналістка також закликала прислухатися до себе та бути уважними до свого здоров'я: зробити чек-ап організму, здати базові аналізи та перевірити стан хронічних захворювань.

- Війна і тривоги всім нам даються взнаки. І краще виявити проблеми на початку. Я боротимусь, як бореться зараз вся країна. Тому що поряд є ті, кому ми потрібні. Життя варте цієї боротьби, - зазначила вона.

Наталії Фіцич 46 років. Вона народилася на Буковині, у родині оперного співака Степана Фіцича та письменниці Зірки Мензатюк. Одружується з народним депутатом від "Європейської солідарності" Володимиром Ар'євим. Має доньку Ярину. Раніше працювала репортером програми "Подробиці" на телеканалі "Інтер", журналістом на телеканалі "1+1", а пізніше стала ведучою телеканалу "Прямий".

 

Джерело матеріала
loader
loader