Фаршировані яйця готують з грибами, сиром, тунцем, печінкою, шинкою та іншими смачними інгредієнтами.
Ця закуска дуже смачна і, звісно, її можна приготувати і на святковий Великодній стіл.
Наприклад, за рецептом фудблогерки і авторки кулінарної сторінки в Інстаграм «Polli_cooking».
Начинку для фаршированих яєць блогерка пропонує приготувати з червоною рибою. Тож інгредієнти знадобляться наступні: 4 відварені яйця, авокадо, 150 г. червоної риби, фіолетова цибулька, 2 ст.л. соусу Тартар, 1 ч.л. американської гірчиці.
Яйця відварюємо і ділимо їх навпіл.
Як приготувати фаршировані яйця.
В тарілці поєднуємо авокадо, жовток, цибулю, червону рибку та соус з гірчицею. Все добре перемішуємо до однорідності.
«Фаршируємо яйця начинкою та одразу подаємо до столу», - зазначила блогерка.
Як приготувати фаршировані яйця.
Зазначимо, що однією з найпопулярніших начинок для фаршированих яєцб залишається грибна. Тож нагадаємо, як пригттувати таку закуску.
Яйця слід віварити, розрізати навпіл, жовтки вийняти. Печериці і цибулю нарізати дрібно.
Дрібно нарізану цибулю підсмажити, додати гриби, сіль та перець. Смажити до готовності.
У мисці підсмажені печериці і цибулю з’єднати з жовтками, заправити начинку майонезом, ретельно перемішати, додати сіль і перець.
Половинки яєць наповнити начинкою із гіркою, викласти на тарілку та прикрасити дрібно нарізаною зеленню.
Останні новини України:
Такі сирники стануть улюбленими - Хіменес-Браво дав незвичайний рецепт сніданку.
Яскравий крабовий салат на Великдень, який всі полюблять: оригінально і смачно.
Такий салат з морквою по-корейськи може стати улюбленим: швидко і дуже смачно.