Без неї неможливий пасхальний стіл
Безумовно, без різноманітних пасок важко уявити великодній стіл. Рецептів великоднього хліба є дуже багато. Якщо вам не хочеться возитися з дріжджовим тістом і включати духовку, сирна паска — те, що вам потрібно.
Телеграф разом із газетою кулінарних рецептів "Кухня" ділиться простим рецептом "Боярської" паски. Для її приготування вам не доведеться поратися півдня на кухні — все просто, швидко і дуже легко.
Як приготувати "Боярську" паску
Інгредієнти:
- сир — 1 кг;
- вершки 30% жирності — 1/2 л;
- цукор — 500 г;
- вершкове масло — 300 г;
- яєчні жовтки — 2 шт.;
- апельсинові цукати — 100 г;
- ванільний цукор — за смаком.
Спосіб приготування:
- Двічі перетираємо сир через сито.
- Курячі яйця розтираємо добіла з цукром та яйцями. Збиваємо вершки.
- Поєднуємо всі інгредієнти. В отриману масу додаємо подрібнені цукати та ванілін. Все ретельно перемішуємо.
- Форму застеляємо трохи вологою марлею і відправляємо сирну масу. Накриваємо все блюдцем і згори ставимо легкий гніт. Відправляємо паску в холодильник на 12 годин.
Прикрашаємо "Боярську" паску шоколадної глазурі. Десерт порадує не лише шлунок, а й очі.