/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F58cb6e42138ee510d084e97acbccc1cc.jpg)
Італійський суп з савойською капустою: що це та як готується. Покроковий рецепт
Суп – це надзвичайно різноманітна та багатогранна страва. Її можна готувати практично з будь-яких інгредієнтів. А ще, суп може бути як холодним, так і гарячим, зігріваючим.
Саме останній вид супу пропонуємо приготувати сьогодні за рецептом фудблогера Едуарда Насирова. У своєму Instagram він надав детальний опис приготування зігріваючого італійського супу із савойською капустою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9506f47bd8e7c9de5b485fa62d60f0cb.png)
Інгредієнти
- Савойська капуста – 300 гр
- Картопля – 3 шт
- Цибуля – 1 шт
- Часник – 2 зуб
- Олія – 3 ст.л
- Зелені оливки – 1/3 скл
- Розмарин – 1 гілочка
- Паста орзо – ½ скл
- Вода – 1,5 л
- Сіль
- Перець
- Песто для подачі
Спосіб приготування
1. Капуста нашатковуємо, картоплю та цибулю нарізаємо кубиками, часник подрібнюємо.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F8f386f5cb6480dc5235283c6b41e1356.png)
2. На пательні розігріваємо олію та пасеруємо цибулю до м’якості, після чого додаємо часник та капусту. Тушкуємо протягом 5-6 хвилин.
3. Додаємо воду, а після її закипання додаємо решту інгредієнтів та готуємо до готовності картоплі.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fcccabdba4823b98ae2e9ef6f503e5ef8.png)
4. Готовий суп розливаємо по тарілкам. У кожну із них додаємо по чайній ложці песто. За бажанняс можна додати чилі.
Також на OBOZ.UA можна знайти й інші рецепти супів:
- Суп-пюре з гарбуза
- Курячий суп в мультиварці
- Мексиканський суп

