Суп – це надзвичайно різноманітна та багатогранна страва. Її можна готувати практично з будь-яких інгредієнтів. А ще, суп може бути як холодним, так і гарячим, зігріваючим.
Саме останній вид супу пропонуємо приготувати сьогодні за рецептом фудблогера Едуарда Насирова. У своєму Instagram він надав детальний опис приготування зігріваючого італійського супу із савойською капустою.
Інгредієнти
- Савойська капуста – 300 гр
- Картопля – 3 шт
- Цибуля – 1 шт
- Часник – 2 зуб
- Олія – 3 ст.л
- Зелені оливки – 1/3 скл
- Розмарин – 1 гілочка
- Паста орзо – ½ скл
- Вода – 1,5 л
- Сіль
- Перець
- Песто для подачі
Спосіб приготування
1. Капуста нашатковуємо, картоплю та цибулю нарізаємо кубиками, часник подрібнюємо.
2. На пательні розігріваємо олію та пасеруємо цибулю до м’якості, після чого додаємо часник та капусту. Тушкуємо протягом 5-6 хвилин.
3. Додаємо воду, а після її закипання додаємо решту інгредієнтів та готуємо до готовності картоплі.
4. Готовий суп розливаємо по тарілкам. У кожну із них додаємо по чайній ложці песто. За бажанняс можна додати чилі.
Також на OBOZ.UA можна знайти й інші рецепти супів:
- Суп-пюре з гарбуза
- Курячий суп в мультиварці
- Мексиканський суп