Ви все зіпсуєте! Чому категорично не можна збивати яйця перед смаженням: секрет розкрив Гордон Рамзі
Почати свій ранок із яєшні означає наситити організм поживними речовинами, що додадуть йому сил та енергії протягом цілого дня. Ця страва може слугувати як основою для сніданку, так і замінити його повністю.
Гордон Рамзі, справжній гуру Пекельної кухні, заявляє, що більшість із нас готують яєшню неправильно. Саме томі він закликає відкласти вінчик, та готувати яєшню тільки за його рецептом. Про це він розповів у своєму інтерв’ю виданню Mirror. За словами кухаря, основний секрет полягає у запобіганні перегріву яєць.
Покрокова інструкція приготування ідеальної яєшні від Гордона Рамзі:
1.Шість холодних яєць розбийте в глибоку каструлю.
2. Додайте вершкове масло в сковороду.
3. Поставте каструлю на сильний вогонь.
4. Постійно помішуйте яйця та масло силіконовою лопаткою, не збивайте вінчиком, стежачи за тим, щоб не прилипало до дна каструлі.
5. За 30 секунд зніміть каструлю з вогню, але продовжуйте помішувати.
6. Приблизно за 10 секунд знову поставте каструлю на вогонь. Повторюйте ці дії протягом наступних трьох хвилин.
7. В останню хвилину додайте сіль та спеції.
8. Для додаткової кремової текстури додайте одну чайну ложку крем-сиру.
9. Подайте та прикрасьте нарізаною цибулею
Також на OBOZ.UA є й інші цікаві поради:
- Продукти, які обов'язково повинні бути в раціоні
- Як правильно читати етикетки до продуктів харчування
- Як почистити гранат