Як смачно приготувати тушковану капусту: ідеальне доповнення до багатьох страв
Як смачно приготувати тушковану капусту: ідеальне доповнення до багатьох страв

Як смачно приготувати тушковану капусту: ідеальне доповнення до багатьох страв

Тушкована капуста – ідеальне доповнення до багатьох страв, до того ж готується вона дуже швидко. Готувати її можна з грибами, овочами, яблуками, чорносливом, фаршем, курячим філе, печінкою.

Як приготувати тушковану капусту

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної тушкованої капусти з часником, томатною пастою та морквою.

Рецепт капусти

Інгредієнти:

  • 1 капуста
  • 1 середня морква
  • 1 середня цибуля
  • 3-4 зуб. часнику
  • 1,5 ст. л. томатної пасти
  • 100-150 мл води
  • сіль, перець, олія, лавровий лист

Спосіб приготування:

1. Поріжте дрібно капусту.

Свіжа капуста

2. Моркву натріть, цибулю наріжте кубиком.

Тушкована капуста з томатною пастою

3. До моркви з цибулею додайте томатну пасту, влийте воду, тушкуйте до м'якості.

Капуста з ковбасою

4. Наприкінці посоліть, поперчіть, накрийте кришкою та готуйте ще декілька хвилин під кришкою.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Тушкована капуста з фаршем
  • Тушкована капуста з ковбасками
  • Тушкована капуста із сосисками
Джерело матеріала
loader