Така сирна паска з начинкою готується дуже швидко, зазначила переможниця 12-го сезону «Мастер Шеф» Валерія Матрохіна.
Отже, інгредієнти потрібні такі: кисломолочним сир 9% і вище - 450 г, яйця - 5 шт, цукор - 200 г, борошно ~ 400-450 г, розпушувач - 15 г, вершкове масло розтоплене - 150 г, ванільний екстракт - 1/2 ч л, Ізюм - 150 г.
Швидка сирна паска без дріжджів і опари.
Кількість борошна залежить від жирності та вологості сиру, пояснила Валерія.
Сир необхідно перебити блендером до однорідної маси.
«Яйця, цукор та сіль збиваємо до світлої піни. Можна одразу додати сирну масу до збитих яєць, щоб було легше замішувати тісто, я так не робила, але так було б простіше замішувати», - розповіла переможниця «Мастер Шеф» хід приготування сирної паски.
Швидка сирна паска без дріжджів і опари.
До яєць та сиру Валерія додала розтоплене вершкове масло кімнатної температури, просіяне борошно, розпушувач, запарений та просушений рушником ізюм - поєднуємо все в однорідну масу.
Швидка сирна паска без дріжджів і опари.
Наступний крок – форму змащуємо вершковим маслом, викладемо тісто на 1/2 форми.
Випікаємо паску в добре розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 45 хвилин.
«Перевіряємо на готовність зубочисткою», - поділилася кухар порадою.
Паски, за словами Валерії, виходять доволі тяжкі та щільні, але при цьому вологі та смачні.
Останні новини України:
Смачна і ароматна сирна паска: чудовий рецепт Руслани Писанки.
Щоб паска була смачною: рецепт легендарної Ніни Матвієнко.
Глазур для паски, яка не кришиться: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт.