За вуха не відтягнеш: готуємо великодній пляцок "Кучерявий" за рецептом Дарії Цвєк
За вуха не відтягнеш: готуємо великодній пляцок "Кучерявий" за рецептом Дарії Цвєк

За вуха не відтягнеш: готуємо великодній пляцок "Кучерявий" за рецептом Дарії Цвєк

Він готується дуже просто. Тому обов'язково втільте цей рецепт в життя.

Пиріг від Дарії Цвєк з варенням

  • Час:
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Відокремте жовтки від білків. Змішайте борошно зі 100 грамами цукру, розпушувачем і дрібкою солі.
  2. Далі додайте розм'якшене вершкове масло, жовтки та з'єднайте всі інгредієнти в дрібну крихту.
  3. Білки збийте з 25 грамами цукру в міцну білу піну.
  4. Далі застеліть пергаментом деко або форму для випікання. Розігрійте духовку до 200 – 210 градусів.
  5. Дві третини пісочної крихти викладіть на папір та добре перемніть. Змастіть тісто рівним шаром варення.
  6. Поверх варення викладіть шар збитих білків. Зверху засипте все крихтою з пісочного тіста.
  7. Випікайте пиріг у розігрітій до 170 градусів духовці приблизно 20 – 30 хвилин до рум'яності.
Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader