/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F933b489b4b79b06bf8c907276c2ae445.jpg)
Гості проситимуть добавки: як приготувати салат з язиком
Салат з доступних продуктів, який має особливий смак, сподобається багатьом. Приготуйте його обов'язково на свята!
Салат з язиком
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Спочатку добре промийте язик, його слід залити холодною водою. Доведіть до кипіння і варіть не менше однієї години до м'якості. Після цього облийте язик холодною водою і акуратно зніміть шкіру. Наріжте м'ясо на дрібні кубики і викладіть у миску.
- Паралельно, поки вариться язик, відваріть картоплю, моркву та яйця до готовності.
- Остудіть, почистіть і наріжте їх кубиками, додайте в ту ж миску.
- Також помийте огірки та кріп.
- Наріжте огірки на маленькі шматочки, кріп дрібно нарубайте. Перемістіть їх у миску до інших інгредієнтів. Додайте консервований горошок, майонез, сіль та перець до смаку, ретельно перемішайте всі складники.
- Готовий салат перекладіть у салатник та прикрасьте свіжою зеленню перед подачею.

