/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fe739e5f67e213ffce0fca3c164829aac.jpg)
Рецепт м’яса на природі: приготуйте стейк на Великдень
Churrasco – це традиційний спосіб приготування страви на грилі в Бразилії. У країнах Південної Америки смаження м'яса дуже популярне, тож не завадить додати місцеві секрети у свій арсенал.
Як приготувати стейк
- Час: 2 години
- Порцій: 4
- Розкладіть яловичий стейк у мисці, додайте реп’яхову олію, приправте сіллю, свіжомеленим перцем, розмарином та часником.
- Куряче філе замаринуйте у маринаді з лимонного соку, натурального йогурту і перцю чилі, добре посоліть і поперчіть.
- Залиште м'ясо маринуватися.
- Обсмажте м'ясо на сковороді або на грилі, використовуючи вугілля або дрова.
- Час приготування приблизно 20 хвилин.

