Продивус виграв суд та повернувся на посаду президента Федерації боксу України
Продивус виграв суд та повернувся на посаду президента Федерації боксу України

Продивус виграв суд та повернувся на посаду президента Федерації боксу України

Від посади президента ФБУ Володимир був відсторонений у лютому 2022-го року.

Колишній очільник Федерації боксу України та віцепрезидент Міжнародної асоціації боксу (IBA) Володимир Продивус оголосив про повернення на посаду президента ФБУ, передає Укрінформ.

 «Вітаю шановну боксерську спільноту! Я повернувся на посаду президента Федерації боксу України. Перше завдання, яке я перед собою ставлю: відновити порядок та високі внутрішні стандарти Федерації, відродити єдність та взаємоповагу серед членів боксерської спільноти, витягти український бокс із кризи, в яку її завело некомпетентне керівництво рейдерів.

Для розвитку та успіху Федерації недостатньо одного популізму та гучних лозунгів про перезавантаження. У всі часи в бокс потрібно було вкладати, а не намагатись наживатися на ньому. Відсутність таких вкладень майже відразу проявляється у спаді спортивних результатів, що стало наслідком діяльності непрофесіоналів та гіркою реальністю сьогодення», - написав Продивус.

Повернення Продивуса стало можливим після рішення суду та внесення змін у державний реєстр. Згідно з новими даними, Продивус став керівником Федерації боксу України замість Кирила Шевченка.

У лютому Кирило Шевченко залишив посаду президента федерації. Його обов'язки з того моменту виконував Олег Ільченко, який є віцепрезидентом організації.

Раніше Федерація боксу України повідомляла, що 8 червня відбудеться позачергова конференція, де буде розглянуто обрання президента організації.

Фото: facebook.com/vladimirprodivus

Теги за темою
Бокс
Джерело матеріала
loader
loader