Ділимось простим рецептом смачного торта
Десерти з основою з печива — чудовий варіант домашніх солодощів, для яких не потрібно навіть духовку вмикати. Ми ділились рецептомапетитного суфле з желе. Тепер розповідаємо, як приготувати повноцінний тортик на основі звичайного магазинного печива.
Готується він дуже просто та швидко, а інгредієнти для нього доступні кожному. Він стане чудовим десертом для сімейного чаювання або несподіваних гостей. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- 400 г сиру (5%)
- 1 банка згущеного молока
- 2/3 склянки молока
- 30 шт. пісочного печива
- 2 банани
- 1 пакетик ванільного цукру
- цукати та горіхи для прикраси (за бажанням)
Спосіб приготування:
У мисці змішайте сир, згущене молоко та ванільний цукор до однорідної маси. На кілька хвилин відставте.
В тарілку налийте молоко. Швидко вмочіть кожне печиво в молоко і викладіть на тарілку.
Викладіть на тарілку один шар печива. Змастіть його щедро кремом. Наріжте банани кружальцями і викладіть їх на крем.
Продовжуйте формувати торт. Чергуйте шари печива та крему, поки не закінчиться печиво.
Верхній шар можна зробити з сухого печива або змастити його кремом і прикрасити бананами, горіхами або цукатами. Залиште торт у холодильнику мінімум на 2 години, щоб він просочився.
Після цього можна нарізати тортик і подавати. Також ми ділились рецептом чудового полуничного пирога.