Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як швидко та просто зробити чай, який допоможе вам освіжитися з настанням спекотної погоди. Плюс рецепту в тому, що не потрібно довго готувати сам чай або чекати, доки охолоне сік з ягід чи фруктів.
Освіжаючий зелений чай з персиком та лимоном за рецептом "Мастер Шефа" Литвинової
Інгредієнти:
- 1 літр зеленого чаю
- 1 столова ложка меду
- 1 персик
- 1 лимон
- Гілочка м'яти
- лід
Приготування:
Заваріть зелений чай: У велику ємність заваріть зелений чай і дайте настоятися до повного охолодження.
Приготуйте лимонний сік: "Мастер Шеф" Литвинова помітила, в одному з кухлів вичавіть сік з лимона, так буде простіше переливати його в останню ємність.
Підготуйте персик: Наріжте персик на невеликі шматочки або шматочки.
Змішайте інгредієнти: У зелений чай, що охолов, додайте лимонний сік, мед і кілька листочків м'яти. Добре перемішайте.
Подача: У кожну склянку з напоєм додайте кілька кубиків льоду та пару шматочків персика, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.
Готовий освіжаючий зелений чай з персиком і лимоном готовий до подачі, але можете ще трошки його охолодити в холодильнику за бажання.
Останні новини України:
Дешевше і смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.