"Найкращий боєць у сучасній історії", - відомі світові боксери відреагували на перемогу Усика
"Найкращий боєць у сучасній історії", - відомі світові боксери відреагували на перемогу Усика

"Найкращий боєць у сучасній історії", - відомі світові боксери відреагували на перемогу Усика

Відомі боксери відреагували на історичний поєдинок українця Олександра Усика та британця Тайсона Ф'юрі. Їхні коментарі зібрали колеги із видання Gazeta.ua.

Зокрема, за словами ексчемпіона світу в надважкій вазі Володимира Кличка, перемога Усика стала важливою не лише для боксера. Про це він сказав у коментарі Boxing Scene.

- Чи можете ви уявити, який тиск зазнавала ця людина в останні тижні тут, на рингу? Безперечно, програш не був варіантом. Одного разу він показав, що він чудовий у крузервейті, але що ще більш дивно для багатьох людей, і не важливо, наскільки він великий, високий, важкий, який у нього розмах і наскільки мобільним був Тайсон Ф'юрі, Усик показав, що він найкращий боєць у сучасній історії. Я дуже пишаюся Олександром і дуже пишаюся тим, що я українець, - сказав Кличко.

За його словами, судді винесли таке рішення, яке заслужив Усик.

- Безперечно, видатний поєдинок обох бійців. Я здивований, як Тайсон зумів дійти до кінця бою після 9-го раунду, але він це зробив. Давайте віддамо йому належне. Найголовніше, Олександр залишився твердим і зробив те, що має зробити, став чемпіоном світу у надважкій вазі. Український чемпіон світу у надважкій вазі, - додав Кличко.

Відреагував на поєдинок також колишній абсолютний чемпіон світу у хевівейті Леннокс Льюїс.

- Ласкаво просимо до клубу, Усику, - написав він у соцмережах.

А чемпіон світу за версіями WBC, WBA, WBO у напівсередній вазі Теренс Кроуфорд зауважив:

- Вам краще поважати Усика. Він однозначно претендент номер один на звання найкращого бійця незалежно від вагової категорії у світі. Я не хейтер. Він у надважкому дивізіоні побив боса, який побив іншого боса, продемонструвавши те, що він вже показував. Вітаю, брате!, - зазначив Кроуфорд.

Привітав Усика також промоутер ексчемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Гірн.

- Усик переміг усіх чемпіонів у хевівейті, причому він двічі переміг Джошуа, а тепер здолав Ф'юрі. Найкращий надважковаговик світу на цю мить, і це факт, - зазначив Гірн.

Український боксер Олександр Усик переміг британця Тайсона Ф'юрі та здобув титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. На кону був титул абсолютного чемпіона світу в хевівейті. Поєдинок тривав усі 12 раундів.

  • Український боксер Олександр Усик переміг британця Тайсона Ф'юрі, ставши абсолютним чемпіоном світу в гевівейті вперше в історії об'єднавши чотири чемпіонські пояси - WBA, IBF, WBO, WBC. 
  • ДенисБерінчик вперше в кар'єрі став чемпіоном світу з боксу. В поєдинку за пояс WBO у легкій вазі непереможений українець здолав мексиканця Емануеля Наваррете. 
Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader